Městské státní zastupitelství v Praze dne 10.11.2015 č.j. 3 KZN 1177/2012-98 (k podání ze dne 22.10.2015)



Žádost o informace ze zákona o informacích a žádost o příkaz polici vydat řádnou dokumentaci z konfiskace majetku poškozeného

1.    V roce 2011 a opakovaně 2014 podali členové naší rodiny a také poškozené nevládní organizace (které mně zmocnily) trestní podněty na fyzické osoby (Radek Matlach, Jan Marie Bém, Jaroslav Kabilka, Naomi Zamazalová a další) za způsobení vědomého úpadku  Ateliér ALF,o.s. od června 2011 – do září 2012 (doloženo nevymahatelnými škodami v 5 civilních řízeních u OS Praha 3), podvodů (převod majetků Ateliér ALF, o.s. před úpadkem bez likvidace na společnost Konopí je lék,o.s. a následné přejmenovaní  společnosti na Bohemp a přesunutí majetků do Holešovic, viz druhý příspěvek na http://edicepetlice.blogspot.cz/ ve třetím příspěvku č.j. u OS Praha 3 se škodami v označených spisech), ublížení na zdraví včetně těžkého  (manželka se  dodnes  léčí – tzn. 4 roky, pan Kopřiva předčasně zemřel díky stresu a podvodům uvedených, kteří mu na smrtelné posteli bez informací dávali podepisovat vědomě nepravdivé dokumenty, ač zmocnil v červnu 2011 Jan Marii Bém a společnost měla ještě druhou oprávněnou osobu Naomi Zamazalovou, zemřel v lednu 2012) , poškozování cizích práv, krádeže atd.  Podezřelí rovněž odmítali a dodnes odmítají vrátit majetky poškozených z Edukativní konopné kliniky, Bořivojova 90, Praha 3, kde měly výše označené nevládní organizace sídlo, což bylo rovněž doloženo. Věc opakovaně policie odložila a MSZ v Praze neshledalo chyby v postupu OSZ na Praze 3, který stížnosti na odložení podnětu policií s tvrzením, že nedošlo k spáchání trestného činu, označil za nedůvodné. Sdělte prosím, pod jakým číslem jednacím jste věc dozorovali a kdy o tomto bylo rozhodnuto.


2.    Současně sdělte, pod jakým číslem jednacím dozorujete či  jste dozorovali jako správný postup OSZ na Praze 3, který nevidí průtahy v šetření trestního podnětu na soudkyni na Praze 3 JUDr. Markétu Písaříkovou, která si, jak bylo doloženo i se všemi stránky listin označeného spisu soudu na Praze  3 pravděpodobně dne 3. 8. 2012 opatřila soudně znalecký posudek na mou osobu ze dne 1. 7. 2012 (pravděpodobné  datum posudku MUDr. Bilíka) od jiného soudu (OS Prostějov), vložila  tento zdravotnický a velmi intimní materiál do spisu mého civilního řízení u soudu na Praze 3 (ač nebyla zákonnou soudkyní  a věc jí ze zákona nepříslušela činit), tento posudek pak výše označená podezřelá  Naomi  Zamazalová jako neoprávněná osoba dne 29. 8. 2012 okopírovala ze spisu u soudu na Praze 3, následně pak označená soudkyně podala dne  4. 9. 2012 návrh na omezení mé právní způsobilosti, viz reference rektorů, univerzit, profesorů, docentů,  úředníků, znalců, na http://dusandvorak.blogspot.cz/2015/02/reference-na-dusana-dvoraka.html  a přes protest znalce, jehož posudek zneužila, jak znalec uvedl, bylo řízení o omezení způsobilosti skutečně OS Olomouc zahájeno a za cca rok (soudem označní znalci odmítali udělat posudek) ukončeno pro neopodstatněný důvod, leč značným poškozením mé osoby a náklady.


3.    Současně tímto jako od roku 2013 oprávněná osoba – předseda správní rady Ateliér ALF, os., Bořivojova 90, Praha 3 (formální sídlo bez poštovní schránky, nájemní smlouva na Bořivojovu 90 Praha 3 byla s majiteli Havlíčkovými od 1. 5. 2009 do 1. 10. 2012, kterým výše označení způsobili škodu cca 500 tisíc doloženou u OS Praha 3-nevymahatelné), kontaktní adresa Ateliér ALF,o.s. je Přichystalova 14, 779 00 Olomouc, IČO: 226 80 101, žádáme MSZ v Praze přikázat Policii hl. města Prahy vydat protokoly o zabaveném majetku z objektu Edukativní konopné kliniky v prosinci 2011 a září 2012, což byl název pracoviště, jehož zřizovatelem, který měl objekt pronajat, byl právě Ateliér ALF,o.s., což bylo polici opakovaně doloženo i v rámci výše pod bodem 1 a 2 označeného trestního podnětu s nájemní smlouvou.  Policie odmítá vydat řádné protokoly o zabaveném majetku v objektu Ateliér ALF,o.s. i přes opakované stížnosti ministru vnitra, naposledy dne 11. 8. 2014 i s razítkem podatelny ministerstva, viz http://vlada-cr.blogspot.cz/  - druhý příspěvek odkazu.


Děkuji za zájem a čas, který jste žádosti věnovali.


Dušan Dvořák, MMCA, 12. 1. 1962, Tylova 963/2, 77900 Olomouc, předseda správní rady Ateliér ALF,o.s.